Sa fim sensibili, ca nu strica (rau) !!

Ma plimbam azi prin ploaie si nu ma mai saturam de frumusetile lumii inconjuratoare. O lume frumoasa, colorata, plina de rafinament in detalii.

Un copac cu frunze si flori rosii, pe langa care sunt sigura ca tu treci fara sa-i acorzi macar 2 secunde din timpul tau.

O furnica ce urca grabita pe scoarta umeda a copacului in discutie si care, mai apoi, ramane prinsa intr-un strop de apa. Ghinion...

Un "nenorocit" de graur care canta mai frumos decat ti-ai putea inchipui. L-ai ascultat vreodata? L-ai privit vreodata si altfel decat ca pe un daunator ce "vaneaza" in haita?

Chiar si o cartita moarta (ca una vie e putin probabil sa zaresti) merita toata atentia (nu rade, ca te vede fantoma decedatei si vine dupa tine). Un animal atat de ciudat construit... Probabil ca daca nu ai sti de existenta lui si l-ai vedea pentru prima oara, ti-ai face cruce si ai scuipa in san de 3 ori. Poate chiar de 4, sa fii sigur. Vazand aratarea, mi-am adus aminte dupa cate musuroaie de cartita am sapat, copil fiind, sperand sa prind misteriosul animal. Imi place sa cred ca, dand peste unul, chiar si mort, vine ca o rasplata pentru efortul depus in copilarie, cand eram mai scunda decat coada sapei - tovaras loial de explorari si expeditii.
Sunt multe de vazut... Depinde cate de dornic esti sa te deschizi in fata lor. Oricum.. noroc ca mine n-o sa ai! Nu gasesti cartite proaspat trecute in nefiinta pe toate drumurile :D

Daca nu iesi din casa zilele astea, pe ploaie, de nebun, nu esti true! Hurry up!!

0 Comments:

Post a Comment