Din catagoria "ASA NU", combinata, pe alocuri, cu cea de "NO COMMENT", incalecai pe-o bordurica si vi-l prezentai pe Meltenica :) Nu cred ca-l cheama asa, ca nu-l cunosc personal :P Nici macar n-am apucat sa-l vad la ochisori. Dar, daca ar fi sa fac un exercitiu reflex de stereotipizare, as zice ca Melty e un individ de culoare indoielnica, de statura si varsta mijlocie, cu forme prea-pline, ochelari D&G, tricou si sosete albe, etc, etc. Se stie! Eh, Meltisoare, nu pot sa te sufar! Tu si toti ceilalti care va lasati masinile prost priponite imi alterati simturile si-mi vine sa va bat in cap cu volanul pana plangeti! Felul in care un cetatean isi parcheaza masina spune multe despre el. S-o lasi asa, ca aruncata din furca, e de toata jena. In primul rand ca nu te respecti pe tine, care te dai sofer. In cazul de fatza, o micro curiozitate am... ce burta lu' Copilu' Minune ai cautat azi la Baumax? Ai venit sa-ti schimbi ciocanul? Cautai o floare in ghiveci, sa ti-o pui pe bord? I s-a stricat broasca lu' nevasta'ta? Sau te-a atras mirosul de mici din parcare? Atunci, tzeapa! Izul venea de la Carrefour! Boule!

P.S. Mesaj adresat nu doar "sarmanului" cu Touareg, caci dumnealui n-a incomodat pe nimeni la faza surprinsa de mine, ci tuturor castravetilor care confunda parcarile publice cu tarlaua mamicutzei lor!

1 Comment:

  1. Anonim said...
    ha :) asa e romanu cand are .. ca el nu e nimeni si nu ii pasa de nimeni. Traim in Romania ... si asta nu mai e de mult o scuza

Post a Comment