Discutia cu un indivit m-a intrigat. Sustinea ca isi doreste alaturi femeia perfecta. Citez "pe strada o adevarata doamna, in bucatarie cea mai priceputa gospodina si in pat cea mai priceputa curva" .M-am grabit sa-l contrazic, sa-i spun ca asa ceva nu exista, ca e mai degraba o creatura mitica, dar nenea mi-a cerut argumente. Pesimismul din mine are radacini groase, dar caut tratament. Asa ca, daca n-am dreptate, rog sa fiu contrazisa.

Argumente:

“-ca sa fie doamna pe strada, o femeie trebuie, pe langa altele, sa arate mereu impecabil. asta nu se pupa cu a fi gospodina. se rup unghii, sare oja, mirose parul a mancare, etc. plus ca doamnele, in general, sunt femei de succes, independente, inteligente. cand ai o asemenea valoare, nu-ti mai arde de niciun gospodarit.
- ca sa fie o buna gospodina, trebuie sa-i placa sa stea in bucatarie. daca-i place sa stea in bucatarie, risca sa se ingrase tot gustand din mancarurile facute pentru adoratul sot. trebuie sa-i placa sa dea cu aspiratorul, etc. asta inseamna oboseala. asta inseamna fara sex pentru tine in seara asta.
-ca sa fie curva in pat, lipsita de prejudecati, trebuie sa aiba experienta. experianta se capata trecand prin mai multe paturi. daca esti deacord cu asta, foarte bine. gandeste-te doar ca aceasta femeie perfecta, care se presupune ca iti face tie toate poftele in pat, a doua zi dimineata iti saruta parinteste si gingaseste copii. hmm... nu prea placut...

-in plus, wonder woman exista doar daca exista si super man. tu esti frumos, destept si cu bani, ca sa ai astfel de pretentii?”


4 Comments:

  1. Florin Rusanu said...
    Aici as putea sa te contrazic, din proprie experiente. Intr'adevar, nu exista femeie perfecta, dar sunt unele la care aceste calitati se impletesc relativ bine...ar fi si argumente de adus, da' nu as vrea sa iti las un comm mai lung decat articolul.
    P.S. Fa cumva si scoate necazu' asta cu logarea ca e cam stufos si nepractic, gaseste ceva mai simplu...
    Anonim said...
    da, cu siguranta femeia perfecta nu exista..insa daca ar exista...langa cine ar sta? langa barbatul de rand sau langa....omul cu bani, masina si faina?
    barbatii mereu au pretentii faras a se gandeasca ce au ei de dat ianpoi pentru ceea ce primesc, noi nu suntem un simplu obiect cu care sa se dea mari in fata amicilor :|
    timi said...
    prin "cea mai priceputa curva"....se intelege ca tre' sa-i dam si bani? :)))
    Alex said...
    pai?!?! timi!! nu stii?? care e diferenta dintre o curva si o prietena stabila? prima costa mai putin! :>

Post a Comment